/ / Как да оставяте профил в Google на Android: три основни начина

Как да излезете от профила в Google на Android: три основни начина

Собствениците на смартфони, работещи на базатаоперационна система "Android", знам от личен опит колко е важно, че е време да се свързва с активното устройство "Google" -akkaunt. Но в този профил, често е трудно да не се обновяват данните няма да се синхронизират контактите и така нататък. И защо имате нужда от профил "Google"?

"Google" - кода на "Android"

Профилът в системата "Google" е свързващата връзкамежду смартфона и неговия собственик. Синхронизирайки телефона и пощенската кутия, потребителят може свободно да използва "Play Store" - сайта, където се събират най-добрите приложения за смартфони.

Няма почти никакви проблеми при обвързването на пощата с телефона. Достатъчно е да се свържете с интернет, да въведете данните си за вход и парола. След активирането, към смартфона ще бъдат добавени контакти и данни, прикачени към пощенската кутия.

как да напуснете профила в Google на Android

Проблеми възникват, когатопотребителят не знае как да излезе и профилът "Google" в "Android". Изправени пред този проблем, собствениците на смартфони трябва да помислят дали да премахнат сметката. Но не се отчайвайте. Има три прости начина за решаване на този проблем.

Разбираме как да се измъкнем от профила "Google" на "Android"

Ако е имало нужда да промените профила, тогава е по-добре първо да използвате най-простия метод. Как да се измъкнем от профила "Google" в Android:

  • Първо трябва да се свържете с мрежата.
  • След това потребителят ще трябва да отиде в панела "Профили".
  • От списъка изберете "Google".
  • За да се справи с проблема за излизане от профила в Google на Android, потребителят ще трябва да отвори информацията за профила, която трябва да бъде деактивирана.
  • В групата "Промени" изберете "Настройки на профила". И в списъка, който се показва, кликнете върху елемента "Изтриване на профил".

как да оставяте профила в Google на Android чрез компютър

Струва си да се отбележи, че такъв метод за излизане ще премахневсички синхронизирани данни. Това се дължи на факта, че няма такава функция, която да остави профила "Google" на "Android", без да го изтрива. Следователно, преди да изтриете, препоръчваме да запазите всички контакти и важни данни в ресурс на трета страна.

Променете паролата от профила чрез персонален компютър

Има един начин да излезете от профила "Google" на "Android" през компютъра. За да направите това, потребителят ще трябва да промени паролата си за имейл:

  1. За да промените паролата за профила си в Google, трябва да отворите страницата на google.bg.
  2. След това в горния десен ъгъл кликнете върху аватара на потребителския профил и изберете "Моят профил".
  3. Новият раздел ще отвори настройките на потребителския профил. Сред всички опции, кликнете върху "Сигурност и влизане".
  4. След това превъртете страницата в "Пароли и как да влезете в профила си". Тук можете да видите кога е променена последната парола.
  5. След това кликнете върху раздела "Парола". Потребителят ще бъде подканен да въведе валидна парола от профила. След това тя ще бъде пренасочена към страницата за нейната промяна.
  6. Следващата стъпка е да запазите новите настройки. След това трябва да свържете своя смартфон към мрежата. Данните ще бъдат актуализирани и профилът в Google ще бъде деактивиран.

Как да оставяте профила в Google на Android, без да го изтривате

Възстановете фабричните настройки

Третият начин, който ви позволява да излезете и профилът "Google" - най-радикалният. То трябва да се използва само в случаите, когато първите два метода не доведоха до резултати:

  • Възстановяването на фабричните настройки на вашия смартфон ще ви помогнедеактивирайте профила "Google". Но този метод също премахва абсолютно цялата информация от устройството. Следователно първо трябва да копирате всички данни на външно устройство.
  • Преди да възстановите телефона на първоначалните настройки, трябва да се уверите, че смартфонът е зареден. След това отворете настройките на притурката. В групата "Системи и устройства" изберете елемента "Разширени".
  • След това отидете до края на списъка и кликнете върху елемента"Възстановяване и нулиране". Системата ще ви помоли да потвърдите операцията. След получаване на съгласие от потребителя, настройките на смартфона ще бъдат възстановени до фабричните настройки.
  • </ ul </ p>
Прочетете повече: